Böngésző bővítmények

Ez a bővítmény megjelenít egy google boríték ikont a jobb felső sarokban a böngésző programban. Itt egy számmal jelzi, ahány új üzenetünk érkezett.
Öt percenként frissülő Magyarországi időjárás jelentés előrejelzéssel Azoknak akik szeretnék tudni milyen idő van valamelyik magyar nagyvárosban, vagy csak fel akarnak készülni másnapra.
Ez a bővítmény akkor lehet hasznos, ha gyüjtőmunkát végzünk és több weboldalról kell összeszednünk a jegyzethez a mondatainkat. Ezeket rakja egy jegyzet felületre.
Ezzel a bővitménnyel több sportágban nézhetjük meg kedvenc csapataink legujjabb híreit,videóit, bajnokságban elért pontszámát stb.
A Web of Trust segít eldönteni egy weboldalról, hogy mennyire megbízható. 3 ikonnal jelzi ezt. Egy zöld, egy sárga, és egy piros ikon jelzi a veszélyességi fokozatot a keresőben már.
Hogy egy tv shopos fordulattal éljek: és ez még mind semmi! A WikiWand bővítmény ugyanis esztétikailag megnyerőbbé teszi a Wikipédia felületét, sőt sokkal inkább használhatóbbá is. Segítségével könnyebben olvasható betűtípusra (vesszenek a talpas betűk!), szélesebb szövegsávra, hatékonyabb navigációs dobozra teszünk szert. A képek végre nem úgy néznek ki, mint amiket csak úgy, vasvillával odahányt valaki. Mindennek a teteje pedig a sorvégek kiegyenlítése a Wiki szövegében! Mióta használom, nem akarok máshogy Wikit látni, soha többé!
Az ingyenesen használható, nyílt forráskódú bővítmény az összes zavaró reklámot megszünteti, letiltja a felugró ablakokat, blokkolja a Youtube videók közben megjelenő hirdetéseket, gyakorlatilag kiiktat minden külső tényezőt, amely megzavarhat minket nyugodt böngészés közben. Mivel a weboldalak szinte kivétel nélkül a reklámokból befolyó bevételekből élnek, az általunk kedvelt oldalakat érdemes hozzáadni a kivételekhez, hogy segítsük azok működését.
Ez a bővítmény véd minket a káros weboldalaktól. Segít megmutatni még a weboldalra kattintás előtt a keresőben, hogy az káros-e vagy sem, sőt mi több még szülői védelemmel is rendelkezik, hogy blokkoljunk weboldalakat.